fredag 10. juli 2015

body og bukse



Symaskinen går varm for tiden..og det blir lett sene kvelder. Etter litt prøving og feiling klarte jeg å sy en ganske bra ullbody med stoff fra ull på rull, janus. Buksen er sydd etter mønster fra speiltvillingene. Jeg strevde endel med å få til lommene, men ble tilslutt ganske fornøyd! Passet gjorde det og, til minstejenten i ca str 74. Frister veldig å sy bukse til 3 åringen også..men i kveld skal symaskinen få fri og jeg skal kose meg i sofaen med strikketøyet!!
Skal se om jeg får oppdatert med actionbilde i morgen.


tirsdag 7. juli 2015

Sydilla

Ja da var det lenge siden siste innlegg.. det går opp og ned med bloggingen, men det mangler ikke på kreative prosjekter. I vår har jeg tørket støv av symaskinen og sydd masse sommerkjoler til jentene. Jeg har også sydd kjoler til meg selv - en av dem brukte jeg til og med i bryllup! Så selv om dette i utgangspunktet er en strikkeblogg, vil jeg nok fremover også blogge litt om søm.

Først ut er denne buksedrakten til minstejenten. Veldig kjekk og lett og sy, men man må faktisk tre hele jenten gjennom halsåpningen når man tar den på... veldig upraktisk ved bleieskift... så neste gang blir det knapper på innsiden av beina..


Veldig gøy å bli ferdig med et prosjekt eller to på en kveld... syprosjekter går definitivt raskere enn strikkingen. Ulempen er at symaskinen vanskelig kan tas med i sofakroken.. der er strikketøyet suverent!

Ellers er mønster og stoff fra stoff og stil.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...